Schakenbosch viert vijfjarig bestaan

Schakenbosch bestaat dit jaar alweer 5 jaar. En dat vieren we! In vijf jaar Schakenbosch is er veel veranderd en verbeterd. We hebben moeten leren en we leren nog elke dag bij. Zo blijven we ons best doen om onze jongeren nog beter te kunnen helpen, zodat ze de grootste kans krijgen om weer te kunnen functioneren in onze maatschappij. Hier zijn we trots op. Met onderstaande evenementen willen we dit laten zien aan onze familie, omwonenden en overige belanghebbenden.

Familiedag
Op zaterdag 16 juni openen we eenmalig ons terrein voor onze familieleden. Tussen 11:00 en 15:00 uur krijgen bezoekers een rondleiding langs een van de woongroepen, de school en ons hoofdgebouw. Het wordt een dag met feestelijk eten, informatieve video’s en activiteiten voor kinderen.

Jubileumfeest
Onze medewerkers zetten zich elke dag in voor de toekomst van kwetsbare jongeren. Het is vaak hard werken en daar willen we iedereen voor bedanken. Op 6 juli organiseert Schakenbosch daarom een jubileumfeest, waar we met zijn allen gaan barbecueën. Later op de avond gaan we de dansvloer op!

Burendag
Ons jubileum vieren we ook graag met omwonenden. We doen daarom mee aan de nationale burendag op 22 september en ontvangen geïnteresseerden die dag op ons terrein. Als we klaar zijn met het samenstellen van het programma, leest u dat op onze website.