Op de Focusdag 2018 leer je alles over Schakenbosch

Op dinsdag 24 april krijg je de perfecte kans om meer te leren over jeugdhulp, welzijn en zorg. Samen met andere specialistische zorginstellingen staat Schakenbosch dan namelijk op de Focusdag 2018, dé inspiratie- en scholingsdag voor professionals. Laat je inspireren door het werk van anderen, wissel ervaringen uit en vergroot je kennis over (jeugd)zorg.

Het thema van de dag is de kracht van samen. Met verschillende presentaties en stands willen zorginstellingen uit Rotterdam en omgeving namelijk hun krachten en kennis bundelen. Dit sluit goed aan bij onze slogan ‘Samen aan zet’. Wij zelf zijn gespecialiseerd in het behandelen van jongeren van 12 tot 18 jaar met ernstige gedragsproblemen, in combinatie met psychiatrische klachten of een lichte verstandelijke beperking (LVB). We zijn gevestigd in Leidschendam.

Maak kennis met Schakenbosch
Schakenbosch verzorgt een stand op de Focusdag 2018. Tussen 8.30 uur en 17.00 uur vertellen we over ons werk en beantwoorden we jouw vragen.  Bij onze stand kun je onder andere meer leren over psychiatrie, gesloten behandelingen, zorgtrajecten, meidenspecifieke hulpverlening en geweldloos verzet. Baanzoekers vertellen we uiteraard ook graag over werken bij Schakenbosch.

Aanmelden
Wil je meer informatie of jezelf aanmelden? Dat kan via de site van de gemeente Rotterdam. Let op: het evenement is bijna uitverkocht.

Locatie
De Focusdag 2018 vindt plaats in De Doelen aan het Schouwburgplein 50 in Rotterdam.

Programma
08.30 uur Inloop / kennismakingsmarkt

09.30 uur Plenaire opening

10.30 uur Pauze / wisseling ruimtes / kennismakingsmarkt

11.00 uur Professionaliseringssessies I

12.30 uur Lunchpauze / kennismakingsmarkt

13.30 uur Professionaliseringssessies II

15.00 uur Pauze / wisseling ruimtes / kennismakingsmarkt

15.30 uur Professionaliseringssessies III

17.00 uur Hapje / drankje / muzikale afsluiting / kennismakingsmarkt

18.00 uur Einde bijeenkomst