Disclaimer

Aan de inhoud van deze site besteden wij continu aandacht, zodat de informatie zo actueel en volledig mogelijk is. Toch kunnen delen van de informatie zijn verouderd. Daarom kunnen aan de teksten op deze site geen rechten worden ontleend. Bovendien kan Schakenbosch niet aansprakelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie van de teksten of wegens vermeende onjuistheden.

Natuurlijk stellen wij het op prijs als u onvolledigheden en/of fouten op de site aan ons meldt. U kunt hierover een mailbericht sturen aan info@schakenbosch.nl. Links van en naar derden vallen buiten de controle van Schakenbosch. Schakenbosch kan daarom nooit voor de inhoud van de websites van derden verantwoordelijk worden gehouden.

Alle informatie op deze site is auteursrechtelijk beschermd. Dit geldt zowel voor teksten als beeldmerken, logo's, foto's en illustraties. De foto’s van cliënten en medewerkers op de website van Schakenbosch zijn geplaatst met instemming van de betrokkenen. Het is verboden deze foto’s van de website te downloaden en in te zetten voor andere doeleinden. Wanneer u de informatie op deze site wilt gebruiken voor eigen doeleinden, moet u hiervoor schriftelijk toestemming vragen.

Privacy
Om privacyredenen wordt informatie over bezoeken aan deze website alleen gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerking. De informatie wordt nooit gebruikt om individuele personen te identificeren. Persoonlijke gegevens die u zelf via de website verstrekt, gebruiken we alleen voor uw aanvraag of reactie. Daarna vernietigen we deze gegevens. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

  • SBB erkenning

    28-08-2017

    Schakenbosch is door de Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) beloond met de titel ''Erkend Leerbedrijf''.

    Lees meer >